Skiffa Surfclub x Surfblend Surfschool

De zee is van iedereen en niemand. Hier zijn we allemaal nietig. Ze accepteert je zoals je bent, en verbindt ons met wat we in onszelf tegenkomen. De zee kan aanjagen of sterk vertragen.  Dit is een gebied waar we eens niet heer en meester zijn. En waar we lijf, gevoel en emotie vol tegenkomen. De persoonlijke ontwikkeling zoeken we op door stil te staan bij wat je bij jezelf voelt of ervaart vóór, tijdens of na de les. Aangevuld met lichaamsgerichte oefeningen uit de coachingmethodiek en/of mindfulness, in het water of aan de kant.

Het zuiderstrand van Den Haag is dé ideale plek om te leren surfen. Het strand is wijds en rustig. Door de rust en het ontbreken van andere surfscholen in de buurt peddel je met alleen jouw groep uit onder begeleiding van gecertificeerde surfinstructeurs. Je leert hier relaxt de zee te lezen en golven te berijden. Skiffa Surfclub werkt samen met de Surfblend Surfschool, de plek om te leren surfen of surfgear te huren. Naast golfsurfen kun je ook leren kitesurfen en je kan SUP-en op de zee of op de lagune naast de surfschool in Den Haag.

We staan op een prachtige locatie op het strand van Kijkduin. We zijn onderdeel van Boca Grandi en na een dag surfen in Kijkduin kun je bij ons heerlijk genieten van een hapje en een drankje op het fijne terras.

  • Surfblend heeft 20+ jaar ervaring met surfvakanties & lessen
  • Skiffa Surfclub en Surfblend werken met gecertificeerde coaches met Lifeguard diploma
  • We hebben de nieuwste surfgear van Softdog, Vision en C-Skins wetsuits voor je

Surfles

Voor iedereen van jong tot oud, groepen of privéles, bij Skiffa Surfclub heb je twee mogelijkheden:

Pakket A: Reguliere surfles
Je kiest voor een gewone surfles

Pakket B: Surfles met persoonlijke ontwikkeldoelen
Je combineert je surfles met persoonlijke ontwikkeldoelen en praktijkoefeningen in en rond het water uit de coachingmethodiek. Het betreft geen volwaardig coachtraject (zie daarvoor buiten(water)coaching), maar is bedoeld om je via het surfen wat op weg te helpen richting het doorbreken van patronen of het aanboren van je kracht.

De kosten voor pakket A of B zijn gelijk, dat is lekker makkelijk.
Boeken kan hieronder via de knop. Je boeking loopt vervolgens via Surfblend Surfschool dus geef graag bij je boeking ‘pakket A’ of ‘pakket B’ aan, en wij doen de rest.

Pakket & strippenkaart:

  • 1 les (2u): €37,50
  • 3 lessen (6u): €105
  • 5 lessen (10u): €165

 

We bespreken je wensen altijd voorafgaand aan de les.